Lyssky opdateringer


Taxa fotograferet efter afsløringen af skandalen

Det er ikke længe siden, jeg spurgte min hr. fader, om han havde hørt, hvad der var sket i sagen om Bjørn Stield. Jeg har før skrevet om hans udskejelser.

Men kort fortalt, er han nu blevet dømt 6 års fængsel for at have tømt 170 selskaber for 332 millioner kr. Han kommer dog formentlig ikke ind og sidde foreløbig, for sagen skal først for procesbevillingsnævnet. Således trækker sagen igen lidt ud. Sagen interesserer mig derhen, at Bjørn Stiedl er lokal, og i min ungdom bevægede sig i nogle af de samme kredse, som jeg også gjorde.

Bjørn Stiedl’s blå bog

B.T.: Arbejdede for selskabstømmer

“Sjovt nok” dukker hans navn ved søgning op i forbindelse med IT Facotory og Stein Bagger også – det er en køn forsamling dem. Du kan læse opsummering og om løse ender her:

epn.dk: IT Factory-skandalens løse ender stritter stadig

5 thoughts on “Lyssky opdateringer

 1. Pingback: Nu sidder han der | deborah.dk

 2. Holme – Jeg ved ikke, hvad der er blevet af alle de penge, og har ikke styr på det i detaljer, da jeg mangler overblikkket. Men han har vel nok noget gemt til en side tænker jeg. Det går vel under nogen af de løse ender, der tales om, hvor pengene er. Men mon ikke man står på spring for at kræve ind, når han engang bliver løsladt?

  Donald – Jeg ved ikke helt, hvilken verden, du lever i. I den jeg lever i, er det langt fra svært at forstå. Folk er blevet kriminelle for LANGT mindre end de astronomiske beløb, der er i spil her. Det er nogen meget intelligente fyre de her, og til en start har ingen haft fantasi til, de krumspring, de de kan finde på. Tænk også på Klaus Riskær. Men i og med de dukker op, forbedres eller strammes systemet jo også, så det snart ikke er til at være her. Men sådan er det. Nogen få ødelægger det for mange.

  Suzanne – Det er nemlig lige præcis det hylende morsomme ved det. Den kørte rundt læææænge herude. Tænk at han ikke pillede den af, som du også siger:)

 3. Det sjoveste ved den taxa reklame er næsten sloganet ‘out of the box’ – det er sgi lige før det er pinligt. Iøvrigt så jeg faktisk en lignende taxareklame lige før jul, det er utroligt at man ikke skynder sig at få det fjernet!

 4. Jeg var godt klar over, at der var løse ender i IT-sagen; det er bare så svært at forstå, at det er alvor og at det kan lade sig gøre at flytte penge uden andet formål end at unddrage dem for dem, som ejer dem, men realiteterne er at der er mange muligheder for en forretningsmand, som blot vil tappe finanssystemerne for penge. Det er derfor der er brug for regulering af finanssektoren.

 5. Hmm… Jeg har ikke fulgt med sagen, men i artiklen står der 6 år (dvs. 4) og 68 millioner i erstatning, plus sagsomkostninger.
  Vil det sige at han måske har knap 270mio liggende et eller andet sted når han kommer ud? I så fald er det slet ikke en dårlig forretning for ham 😀

Der er lukket for kommentarer.