Påskepakke Klar

Så har jeg pakket ind og gjort ved til årets Operation Påskeglad. Desværre opdagede jeg, at det indpakningspapir, jeg troede, jeg havde ikke var tilfældet. Så det der kom på, var en anelse Julet 🙁 Jeg håber, indholdet tæller og jeg bliver tilgivet. Næste år må jeg sørge for at indkøbe noget Påskepapir eller i det mindeste neutralt indpakningspapir.

Jeg synes, jeg fandt en sød ting, som jeg faktisk gerne selv ville have haft, men eftersom det var den sidste af slagsen, så …. 🙂 Håber den bringer glæde min Påskepakke.

0

6 thoughts on “Påskepakke Klar

 1. Hej Gitte

  Det var DEJLIGT at høre, at du blev glad for pakken. Så er det som det skal være. Også rigtig god Påske til dig. Ja jeg synes også de små æg med kyllinger var søde. Og jeg ELSKER selv lakridsæg! 🙂

  Deborah

 2. Hi Deborah !

  JEG var den heldige – har netop i dag modtaget en dejlig påskepakke fra dig med de sødeste små kyllinger i æg, er allerede på vej ud i haven for at finde grene at hænge dem på. Og så en STOR pose Haribo Lakridsæg – mums, lige til en fredag aften….
  1000 tak til dig fra mig (som desværre hverken har blog eller website).
  Om mig ellers : bor på landet, har gotlandske pelsfår, strikker og spinder meget og holder også af kunst og kunstudstillinger!
  GOD PÅSKE

  Gitte

 3. Jamen du godeste, er det allerede…? Jeg lovede mig selv at melde mig til i år, men jeg har slet ikke fulgt så meget med, at jeg vidste at det var nu :o|

 4. Jeg skal have sendt min påskepakke afsted i dag.
  Er sikker på din pakke bringer påskeglæde hos modtageren, også selvom om man ikke kender modtagerens smag 🙂
  God fredag.

  • Trine – Den er så nået frem, som du kan se, og vagte glæde. Det var dejligt. Også god weekend til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.