Can you feel it?

Det er en meget kendt og fantastisk sang af og med Jackson 5. Du kender den. Det er ikke kun det, dette indlæg handler om. Forleden faldt jeg over en dokumentarudsendelse “The Jacksons A Family Dynasty” nummer et af flere på svensk TV4 (hvor der iøvrigt er meget godt). Sangen er oplæg til dokumentaren. Optagelserne starter i januar 2009 og er således ca. et halvt år før Michael dør på tragisk vis. Grunden til opgtagelserne er, at brødrene Tito, Marlon, Jackie og Jermaine vil indspille en plade for at fejre de 40 år som Jackson 5. Dog uden Michael, så reelt Jackson 4. Vi følger dem op til Michaels død i første afsnit . Hvis du vil se med kommer næste afsnit torsdag den 18. marts klokken 21. Eller du kan se alle afsnit online her.

Allerede her i første afsnit, bliver det klart, at det ikke kun var Michael, der besad ekstraordinære evner rent musikalsk. Sounden er også hos brødrene ikke til at tage fejl af, og “I can feel it” i den grad, når de kaster sig over musikken. Spændende at se brødrene og høre dem åbent fortælle om opvæskt med mere. Skulle du få lyst til noget Jackson 5 i CD-reolen, så har CDON.com Jackson 5- kampagne.

Links:

The Jackson 5 website

The Jackson 5 – Classic Motown

The Jacksons A Family Dynasty on Wikipedia

0

2 thoughts on “Can you feel it?

  1. Nille – At du ikke bryder dig om hans musik, får så være. Hvorvidt han var pædofil eller ej, synes jeg ikke er underbygget nok. Uanset hvad piller det ikke ved, at jeg personligt elsker hans musik og altid har gjort det. Jeg er bange for, at der ligger nok i arkiverne til, at du aldrig slipper for hans stemme. Men det er da godt der er en slukknap på radioen.

  2. Man kan vel næppe kalde det for tragisk at en pædofil narkoman langt om længe forsvinder og vi andre slipper for at høre på hans ulidelige stemme!

Der er lukket for kommentarer.