Weekend med godt selskab

Egentlig var det meningen, at jeg skulle have haft en gæst idag. Sådan blev det ikke, men jeg havde tidligere på ugen forberedt Kyllingpie til formålet. Jeg spiste et stykke med salat til aften og ad seneste nyt, skyndte jeg mig, at gribe et glas vin til 🙂 – og huskede selvfølgelig at tælle det med i regnskabet. Det er en rigtig god pie, som jeg varmt kan anbefale. Skal man ikke passe på vægten kan man bare lave i orginalversionen.

Morgendagen bliver takket være mit forvirrede hoved noget mere travl end godt er, men eftersom jeg ikke kunne aflyse det ene, da jeg har sagt ja, og bestemt heller ikke havde lyst, og det andet havde jeg lige så lidt lyst til at undvære. Tjah, så måtte jeg jo kaste mig ud i begge. Og det går også nok. Note to self: Indkøb af aftalekalender!!!

Først går turen til en hesteveninde i følgeskab med en anden. Vi skal tøsehygge, se på heste og spise noget mad – og sludre. Det bliver superhyggeligt. Og der har været lagt i kakkelovnen til den sammenkomst længe. Og med travlhed i tiltagende på galopfronten, så må det hellere bliver nu, hvor vi fandt end dag, hvor alle kunne. Vel hjemkommet, kan jeg så tage direkte videre til fest hos en anden hesteveninde. Jeg kender en, der ligger brak søndag/mandag.

Jeg tænkte, jeg ville se, hvad jeg havde taget af fotos, på denne tid sidste år og fandt dette, hvor Fly Society landede på Enghavelyst. Som det ser ud der 2. marts, er vejret vist heller ikke for godt.