Claus Dalby nu med blog


Foto – Clausdalby.dk

De fleste, der kender mig, ved jeg i sin tid havde hus og have. De ved også, at jeg elskede at rode i jorden og at netop trangen til jord under neglene var en væsentlig grund til at flytte fra storbyen i sin tid. Jeg fik jord under neglene, og jeg elskede det. At det så er et meget større arbejde, end jeg kunne have anet at holde sine besiddelser er en anden snak.

Noget jeg altid har ønsket mig, er et drivhus og efter at have set Claus Dalby’s usendelser og bøger, var trangen ikke mindre. Nu bor jeg i lejlighed, og drivhusdrømmene er sådan lidt lidt langt væk i det virkelige liv. Men at kigge på andres skønne udfoldelser og drømme, er ikke forbudt, og koster ikke så mange kræfter.

Som sagt elskede jeg at lure Claus’ udsendelser og jeg ønsker mig stadig bogen om drivhusene. Men hvad endnu bedre er, nu kan jeg også følge ham, på hans nye blog – jeg glæder mig, og er sikker på mange andre også vil glæde sig.

Han beder om hjælp til at udbrede kendskab til bloggen, og jeg hjælper da meget gerne. Alt held og lykke til ham med den. Det ser så fint ud. Jeg har valgt Claus’ foto af ærteblomster til at reklamere for ham, fordi jeg elsker dem selv. Du finder et fint badge i sidebaren som reklame for Claus’ blog, så kan du altid finde ham.

6 thoughts on “Claus Dalby nu med blog

 1. Hey Debs.

  Det er lidt sjovt at du er så vild med Claus Dalby. Han stammer herfra. Da jeg var barn var han med i nogle teaterforestillinger min mor også var med i. Det var da han var tryllekunstner. Nu tryller han så med noget andet :o)

  Kram

  • Lotte vild med og vild med. Jeg er vild med hans havevisioner, og måden han gør det på og han virker meget sympatisk ihvertfald. Og er bestemt en tryllekunstner i en have, det er sikkert 🙂

 2. Kære Claus.
  Til lykke med din spændende blog. Glæder mig til at følge den fremover. Også til at følge dit udekøkken m.m.
  Knus Oda

  • Oda, der er noget, der går galt for dig. Du skal skrive din hilsen til Claus ovre hos ham, og ikke her hos mig. Men du er meget velkommen her også.

  • Den er rigtig fin og det er altid skønt at opdage blogs, men ikke har set før, og som man også kan lure på 🙂 Hyggeligt du kom her forbi også.

Der er lukket for kommentarer.