Træthedssymtom og lørdagsglæder


Jeg har været lidt rundt i blogverdenog griflet lidt selv her til formiddag. Nu sidder jeg og venter på at blive hentet, til det bedste selskab. Vi er to hesteveninder, der kører til en tredje, og når vi kommer frem skal vi se heste. Så bliver det ikke meget bedre. Solen var her noget så smukt. Nu er den gået lidt igen. Jeg håber den kommer igen. Men sålænge der er noget lys i modsætning til igår, hvor det var mørkt som graven, så kan jeg få dejlige fotos med hjem 🙂

Jeg kan ligeledes konstatere, at mit hoved indimellem lever sit eget liv. Dette sker især, når jeg er træt. Jeg har i et indlæg lige måtte rette “tagget” til “takket”, og det var netop i forbindelse med en anden misforståelse grundet mit dumme hoved. Tal og jeg er meget bekendt ikke nogen god kombination, men jeg ved udemærket godt, at det skulle hedde “takket”, men der sker åbenbart noget, når jeg er træt. Så snart jeg spotter den slags “UPS’er” så retter jeg. Ser du nogle, jeg ikke har fået bugt med, så sig mig det meget gerne.
Nu må jeg hellere se at gøre mig klar og så ønsker jeg jer en dejlig lørdag.