Orginalen :-)

Der er så mange regler om, hvad man må og ikke må, og ikke mindst, hvad der er moderne og god tone. Lige hvad angår musik, har jeg aldrig ladet mig kue af det. Hvis musik gør mig i godt humør, og giver mig noget. Jamen så lytter jeg til det. Det gælder også ovenstående med Billy Ray Cyrus. Den er aktuel idet, den danner basis for en TDC-reklame, som er knap så åndssvag som de fleste reklamer i tiden (det er slemt!!!!). Meget apros pos begyndte jeg faktisk på line dance. Jeg ville faktisk gerne fortsætte det her, men nærmeste hold er langt herfra.

Til gengæld er jeg også vild med Zumba og ikke mindst musikken. Det kunne jeg sagtens forestille mig, at motionere til. Så jeg har overvejet at investere DVD-samlingen. Vi får se.

2 thoughts on “Orginalen :-)

    • Jeg tror også det ender med, at jeg investerer i DVD, men jeg skal også lige have prenge fra til det. Der er sgu så meget hele tiden!

Der er lukket for kommentarer.