Onsdag med travlhed

Imorges var jeg i stalden så hurtigt bussen kunne køre mig. I og med, at ryggen skaber sig helt vildt meget, havde jeg ikke energi til at cykle. Imorgen gør jeg det nok, så jeg er lidt foran begivenhederne imorgen. Dagen idag har været nærmest hektisk vil jeg sige. Og kedet mig har jeg bestemt ikke. Der er har været gang i wellness’en og det er der flere firbenede der var meget taknemmelige for. Selvom det har været travlt blev der også tid til hygge – det skal der 🙂 Og ikke mindst fik jeg æren af at fodre til frokost. Min her fader kom og hentede mig, og kørte han med hjem og fik et par af de gode fiskefrikadeller med hjem.

Ikke meget er helt sikkert, men at jeg skal TIDLIGT i seng idag, det er meget sikkert. Ellers holder jeg ikke til mosten imorgen. Det bliver ellers dejligt, vores jockey Cathrine kommer imorgen efter en lang vinter, som hun har tilbragt under Chiles sol. Også Lennart Hammer kigger forbi, så vi er ved at nærme os noget summen op til sæssonstarten. Så der er lagt op tll endnu en god dag i stalden.

At det slider på mig, er der ingen tvivl om, men jeg laver så heller ikke dagens gerning, når jeg kommer hjem. Bortset fra lidt mad, og det skal jeg ud og lave nu.

0

2 thoughts on “Onsdag med travlhed

    • Tak skal du have Cat, det var sødt sagt. Ja, jeg skal passe på, og det snerper også derhen ad, hvor jeg godt kan mærke, at det er godt, det er sjældent, at jeg tager sådan en tur her, hvor jeg kommer så meget. Jeg elsker det, men kan ikke holde til det i længden, helt bortset fra, jeg INTET andet får lavet! 🙂

Der er lukket for kommentarer.