Dejlig første forårsdag, men travl


Lennart Hammer på min lille grå veninde – Miss Valuev

Hvis dagen igår var travl, var det da næsten intet imod, hvad den blev idag. Men så alligevel mere på den gode måde idag et eller andet sted.

Jeg tog jernhesten i stalden, for bussen kører først klokken 17 min. over 06, og så ville jeg ikke være der så tidligt, som jeg havde sat mig for. Ergo, måtte cyklen holde for. Det gik også bedre end forventet, selvom jeg ikke har cyklet i vinter.

Der var dejligt besøg af jockey Cathrine Weilby idag og Lennart Hammer kom også. Jeg havde bagt muffins med chokolade til dem, og de faldt i mere end god jord. Det regnede jeg nu også med. Jeg kender jo “mine lus på gangen” 😉

Min ryg skaber sig stadig tosset, så jeg har sådan taget det meget forsigtigt med at løfte idag, men det er da også det eneste, jeg har taget det stille med.

0

2 thoughts on “Dejlig første forårsdag, men travl

 1. Hvad siger en jockey til sådan en gang chokolademuffins som ekstramåltid? Hva´med vægten? 😉

  PS har du set min ny hjemmeside? Jeg ved godt, den er milevidt fra din standard, men det er mit første forsøg. Du vil måske være interesseret i at se mit skema over danske derbyvindere siden starten.Jeg har ingen steder kunnet finde en sådan, og har så måttet lave den selv.
  Ses -om ikke før, så til jubilæumsdagen
  K.H.
  erik

  • Hej Erik

   Hende Cat, elsker chokolade, og det med kiloene har hun heldigvis ikke problemer med. Hun har jo redet helt vildt mange løb i Chile, så det går nok med et par muffins.

   Jeg har set din fine hjemmeside, men har grundet den seneste uges travlhed ikke fået skrevet til dig. Det kommer. Faktisk ligger der en liste over storløbsvinder/Derbyvindere på Horseracing.dk 🙂

Der er lukket for kommentarer.