Godt og vel flad

Jeg tog tog og bus i stalden idag. Igår fik jeg et bad, og noget at spise og så så jeg siger og skriver ca. 10 minutter af en DR-dokumentar, om et mord i Danmark, jeg ellers havde set frem til. Godt nok, men jeg gik ud som at slukke en kontakt og vågnede så klokken 2.30 og kunne trille i seng. Det gjorde jeg, og sov til telefonen vækkede mig. At jeg var træt, da jeg vågnede er ingen overdrivelse og jeg er simpelthen flad nu. Det har været en hård uge for mig – for hård kan jeg godt mærke. Intentionerne er gode nok, men i praksis bliver det bare for hårdt. Idag kunne jeg mærke, at min tærskel var meget lav, og jeg greb mig selv i at være irriteret og synes, det bare var træls. Og sådan har jeg det ellers ikke, når jeg er i stalden, for normalt nyder jeg det bare, og det er sådan det skal være, men fordi jeg i den gode sags tjeneste har budt mig selv mere, end godt er, så bliver det sådan. Imorgen er sidste dag, hvor jeg skal “babysitte”. De kommer hjem imorgen.

Efter at have prøvet at tage det lidt mere roligt idag (det gik okay, men jeg var også træt, træt), tog jeg hjem og gik i bad og tog på sygehusbesøg på Privathospitalet Hamlet. Det betød, at jeg skulle på en lille udflugt, til en ende af byen, hvor jeg ikke har været med tog og bus. Det gik fint. Det er at finde ude ved den gamle TV-by.
Patienten havde det efter omstændighederne fint (hun var lige kommet fra opvågning) og var rigtig glad for mit besøg. Efter et ret kort besøg (hun var meget træt), tog jeg hjem igen, samme vej, som jeg kom, efter at have frekventeret den nærmeste Fakta. Nu sidder jeg har og prøver at bilde mig selv ind, at jeg har mere energi imorgen……… oh no, don’t go there. Vi må se!

Vedrørende dagen imorgen byder den på ting så forskellige som Optiker, stald og besøg hos en kær veninde. Det er vist mere end rigeligt, men også altsammen hyggeligt. Søndag tror jeg nok, jeg er til at finde på min sofa – og der viger jeg ikke fra. Rigtig god weekend.