Er der andre end mig…..

der snart får røde knopper, hvis de hører mere om X-Faktor og som slet ikke ser det?

Jeg har ikke set så meget som et eneste afsnit. Det er ligemeget, hvor jeg vender mig hen, om det er aviser eller hvor, så er der artikler og afstemninger og konkurrencer der altsammen drejer sig om denne ene udsendelse. Sikkert helt politisk ukorrekt, men hold op, hvor er jeg træt af det.

6 thoughts on “Er der andre end mig…..

 1. Kære Alle – Jeg er RIGTIG glad for, at JEG ikke er den eneste og I gad skrive og fortælle mig, at I også er sådan cirka “Græsk-Katolsk” ligeglade 😀

  Jeg ser som du Esther rigtig meget TV (faktisk også for meget engang imellem), men jeg ser aldrig de der programmer, du også nævner. ALDRIG! Men det er da godt, at jeg har så mange programmer, at jeg meget let kan vælge noget andet, skulle jeg have de lyster. Igen tak for jeres kommentarer! 🙂

 2. Smiler…. hvis man skulle følge med i alle disse rality haløj… så er der jo noget man kan se i tv’et hele tiden… og jeg syntes jo der er så mange andre dejlige ting at tage sig til… hvorfor sidde foran tv’et hele tiden…

  Lige nu kigger jeg ud af mit vindue… og der pipler vintergækker m.m. op af jorden… herligt… det er tegn på forår i min verden…

 3. Jubi, jeg er ikke den eneste!
  Jeg har aldrig set hverken Scenen er din, X-Factor, America got talent og hvad de nu hedder alle de talentshows.
  Jeg gider dem simpelthen ikke.
  Godt nok kan jeg sagtens finde på at “sumpe” foran tv’et en hel aften (med håndarbejde i hænderne, så tiden ikke er helt spildt) men jeg zapper altid forbi den slags shows.

  Så det er superdejligt at læse, jeg ikke er den eneste – det kan man ellers godt tro en gang imellem.

 4. Du er ikke alene, jeg har heller ikke set et eneste afsnit hverken i denne eller i de tidligere sæsoner og jeg kommer heller aldrig til, der til er min tid for kostbar og mit liv for kort.

Der er lukket for kommentarer.