Opdateret liste – er din?

Jeg har undret mig over en ting. Jeg har set at mange, har en fuldstændig uaktuel blogroll, med blogs på, der enten er holdt helt op, eller som ikke har været skrevet på i et års tid, eller næsten aldrig bliver skrevet på. Nogen af dem, som linker til blogs, der ikke eksisterer stort set, læser også med her – ganske jævnligt ved jeg, men de linker ikke hertil – så er det jeg spørger mig selv, hvordan det kan være?

Jeg linker da, til de blogs jeg læser jævnligt, og som der bliver skrevet på regelmæssigt. Folk har jo næsten altid en RSS-reader, så de kan se, om der er nye indlæg. Er din liste up-to-date?

4 thoughts on “Opdateret liste – er din?

  1. Ja, jeg kan godt se, jeg laver ged i din med min flytten rundt 🙂
    Men jeg har som sagt ingen planer om at flytte videre fra levnedogmeninger.wordpress.com – levnedogmeninger.dk kommer også til at pege på bloggen på et tidspunkt.

  2. Nej, for jeg har ikke en.

    Det er ikke fordi, jeg ikke læse regelmæssigt med på en stor håndfuld blogge, men jeg har bare aldrig taget mig sammen til at fremstille en list og jeg skal jeg være ærlig, jeg tror heller ikke, jeg kommer til det.

    Hvem kan dog have nogen som helst form for interesse i at få at vide, hvilke blogge jeg følger med på ?

    • Tine – Jamen du skal jo gøre, som du synes. Faktisk synes jeg, det er rigtig dejligt med en liste. Det siger faktisk også noget om personen bag bloggen, hvilke blogs de følger, og ikke sjældent har jeg den vej rundt fundet en ny spændende blog. Så deraf interessen.

Der er lukket for kommentarer.