Mandagstema – Indefra


Taget den 28. marts 2007

Mandagstema denne uge er INDEFRA. Dette foto, er taget indefra min stue for at fotograferere den lille plante i den lille potte med den sjove sukkulent, men man kan se verden udenfor i baggrunden. Samtidig er det, det første foto, jeg tog med mit IXUS-kamera. Måske derfor det er en favorit hos mig. Også fordi skjuleren er en, jeg har fået af min kære veninde Åse, der gik bort sidste år og planten var en aflægger fået af en anden kær ven. Den gik desværre til også her først på året 🙁

Det med at fotograferere føler jeg virkelig er en ting, der kommer indefra, som jeg bare har trang til. I lang tid undlod jeg, fordi det ganske enkelt blev for dyrt i film en overgang, men nu er der jo ingen grænser med den digitale verden – det er bare skønt!

0

10 thoughts on “Mandagstema – Indefra

    • Tusind tak! Du kan tro, man kan formere. Du tager bare en “moden” hærdet gren og klipper af og lader ligge en dag eller to og så stikker du den i jord, som er tør.. Så lader du den stå sådan en uges tid, og så begynder du at give en anelse vand. Ikke ret meget. Så start du bare en produktion. Og hvis du kan undvære en gren eller to, betaler jeg gerne porto for en eller to, for jeg kunne så godt lide planten.

    • Tusind tak! Jeg var og er meget glad for det lille IXUS kamera. Jeg bruger det skam stadig, når jeg ikke har det store med, har jeg altid det lille i tasken, for tilfældet, at der er noget, der skal “fanges”.

    • Jeg elsker blomster, og har faktisk flere end jeg kan overkomme, men jeg smider heller ikke nogen ud. Det kunne jeg ikke drømme om. Jeg prøver til gengæld at lade være at anskaffe nye, når der engang imellem falder en fra.

    • Maria, ja jeg er også lidt ked af, at planten gik tabt. Men nu kan jeg se at Donald har en, så det kan være, jeg kan få en af ham. God dag til dig også

Der er lukket for kommentarer.