En til Påskehumøret

Jeg er rigtig gammeldags på mange måder. Bl.a. elsker jeg mange gamle film og musicals fra “før verden gik af lave”! Denne er en af mine favoritter, fordi jeg elsker Judy Garland og hendes milde røst. Der er også masser af dans i den.

Jeg kom lige i tanke om den, selvfølgelig fordi det er Påske, og filmen hedder netop “Easter Parade (1948)“, som udover Judy Garland har Fred Astaire og meget omtalte Peter Lawford (i forbindelse med Frank Sinatra (“The Rat-Pack) og Marilyn Monroe og svoger til J.F. Kennedy) i hovedrollerne og musik af Irving Berlin.

Håber du nyder lidt Påskemusik, og så se filmen, hvis vi er så heldige, at den bliver sendt i forbindelse med Påsken.

0

6 thoughts on “En til Påskehumøret

  1. Vi har det nøjatigt ens, jeg elskede også Fred Astaire. Jeg har TCM, og der sender de rigtig mange, af de gamle klassikere, så når den trang kommer over mig, så kan jeg bare hoppe derover. Så måske den kunne du ønske dig den kanal.

    Håber også, du har en rigtig dejlig Påske.

  2. Jeg husker ikke at have set Easter Parade, men det har jeg sikkert.
    I mine helt unge dage sendtes der ofte Fred Astaire film på TV. Jeg elskede de film. Nogle gange kunne jeg godt ønske mig, at de sendte en på en kedelig grå regnvejrssøndageftermiddag 🙂

    Mange påskehilsener til dig fra mig 🙂

    • Wow, jeg havde ikke regnet med, at der var så mange andre, der også kan se en masse dejligt i den film. Men ikke desto mindre glæder jeg mig over det. Jeg håber bestemt også, vi får mulighed for at se den her i Påsken. Jeg har scannet systemerne, men ikke fundet den. Jeg skal sige til, hvis jeg finder den. Måske I gider gøre det også… Rigtig god Påske til jer alle!

Der er lukket for kommentarer.