Solskin på vase

Jeg elsker de sovende påskeliljer. Det er en fantastisk måde, og få solskin på vase til en meget overkommelig penge. Og hvem kan have noget imod det – ikke mig ihvertfald.

Blomsterne i vasen er nu smidt ud, men inden nåede jeg så lige at fotografere dem. Det er sådan set det eneste solskin, der er her idag. Helbredet er langt fra at være bedre. Hvis noget nærmere værre vil jeg sige, uden jeg skal kede nogen med de mindre delikate detaljer. Faktum er, at jeg skal holde sofaen foreløbig. Så jeg ligger her under dynen og prøver at få det bedste ud af situationen.

Fjernsynet og computeren er sådan en skøn ting, når man intet orker rigtig. Desværre er der gået koks i min harddiskoptager. Den vil ikke optage, og det er ellers en funktion, jeg bruger meget. Især til at optage de ting, der overlapper andre ting, jeg også gerne vil se, men selvfølgelig også til ting, der bliver vist, når jeg ikke er hjemme. Typisk den skal blive syg lige op til Påsken. Jeg må ringe til YouSee på mandag og høre, hvad vi gør ved det. God søndag til jer.

2 thoughts on “Solskin på vase

  1. Jeg prøvede faktisk blitzen, men jeg bryder mig ikke om lyset det giver. Men det kan være, jeg skal eksperimentere mere med det, hvilket jeg også prøver på. Nu har jeg ingen afløser for mine, fordi jeg ligger syg. Men så snart jeg er frisk, så skal jeg have nogle nye.

  2. Dem er jeg også vild med, og jeg sørger for at have afløserne klar når de går ud.

    PS. Det øverste billede ville have blevet bedre hvis du i modlys havde brugt blitzen. 😉

Der er lukket for kommentarer.