Dove Visible Care

Jeg er medlem af Buzzador, og bliver tilbudt at teste forskellige ting, sådan med mellemrum. Jeg har testet sukkerfi bolsjer, som jeg var meget begejstret for, og fik et tilbud, jeg ikke brugte, og så nu tester jeg Dove Visible Care shower cream.

Når jeg har brugt den op, skal jeg melde, hvad jeg mener om den. Og så har jeg iøvrigt fået små miniflasker som jeg kan uddele til veninderne. Vi får se, hvordan. Kunne du også tænke dig, at teste produkter, så kig her.

2 thoughts on “Dove Visible Care

  1. Jeg har også testet lige præcis det produkt dér, men afsluttede kampagnen efter meget kort tid – for med parabener nok til at gøre børn selvlysende og parfume nok til at nyse uden at ha pakket pakken op (det stank igennem pappet så selv postbudet var ved at nyse), så var det ikke et produkt for mig.
    Men det er det gode ved Buzzador, man får lov til at prøve lidt af hvert – og fortælle sin ærlige mening om det 🙂

    Dog har jeg nu set at det er ved at komme eller er kommet på det danske marked, så ved ikke lige hvor meget Buzzerne har med produktets entré på markedet at gøre.

    • Jeg er ikke færdig endnu. Generelt er jeg ikke sart, hvad perfume angår. Faktisk synes jeg, at dette produkt dufter for lidt, men jeg vil vente med min endelige dom, til jeg slutter kampagnen.

      Jeg tror ikke, vi “Buzzere” har nogen effekt på introduktion på markedet, men vi kan da i høj grad påvirke salget, og sælger en vare ikke, så forsvinder den nok hurtigt igen. Og bare rolig, du skal nok få min meget ærlige mening om produktet, snart.

Der er lukket for kommentarer.