Ens skrald en andens….

For nogen tid siden var jeg ude og gå og stødte på nogen ting, der var sat til storskald. Blandt dem denne søde skål, som nu officielt er tomatskålen. Den er overhovedet ikke noget særligt. Faktisk ved jeg ikke engang, hvad den her lavet af, men jeg synes den er utroligt sød og jeg er meget glad for den, så for mig er den guld. Folk smider så mange helt brugbare ting væk istedet for at give dem væk. Det er i den grad fråds.

Jeg kigger mig altid godt for, når jeg passerer de her “skraldebunker”, for hvem ved, om der gemmer sig guld imellem. Så tænk dig om, inden du smider ud. Giv det væk til en genbrugsbutik, som måske kan tage en fem-krone for det, men samtidig gøre nogen andre glade. Jeg har også før fortalt om det flotte ildfaste fad, jeg fik på den måde, og til netop en femmer.

0