Pinefuldt panorama


Panoramaet her til aften fejlede ikke noget

Nu ved de fleste jo efterhånden, at jeg bor med udsigt til Ordrup Station. Selvfølgelig kigger jeg ud af mit vindue, men jeg står der jo ikke sådan konstant. Det sker, der er tumult på stationen, og det kan jeg jo så høre, og nysgerrig er man vel altid, og så kigger man jo ud.

Igår var lydende dog meget høje og ophidsede og jeg fornemmede klart, at noget mere alvorligt var til gang. Da jeg kiggede ud, udspillede der sig et mindre drama dernede. Jeg så først to mænd i slagsmål, og det var bestemt ikke for sjov. Dernæst kom togfører og en anden mand, som jeg tænker var kontrolløren farende og fik dem skilt ad. Det var meget voldsomt, og der måtte et par ekstra hænder til at holde de her kamphaner. De havde deres med at gøre at holde dem indtil ordensmagten nåede frem.

For mig der stod heroppe og iagttog det, synes jeg de var evigheder om at komme. Jeg er sikker på, at dem der holdt nede også synes. Men da de endelig kom, var der så også 4 mand høj. Jeg håber da, de tog dem med, men de snakkede da med dem på perronen også, hvilket jeg ikke forstår. De har sikkert dårligt fået en bøde. Og indtil ordensmagten nåede frem, holdt toget jo så og ventede på, at togføren kunne køre videre.