The winner is….

Jeg så Oprah forleden Kunne jeg lige så godt, eftersom jeg jo bare lå her, og der var sidste runde i en karaoke konkurrence, jeg ikke har set noget om før.
Abraham var vinder af Oprah’s Karaoke konkurrence med sangen “Get here” en skøn sang, jeg altid har elsket. Jeg havde originalen på vinyl med Oleta Adams, og har nu 2 af hendes CD’er på min hylde. Jeg vil holde øje med Abraham. Det lyder som om, det godt kan betale sig. Tillykke til ham. Nedenfor kan du høre originalen.

In English:

I watched Oprah today. I might as well since I’m just lying here and it was the last rounds of a karaoke competition, I haven’t seen anything about before.
Abraham was the winner of Oprah’s Karaoke Challenge with the song “Get here” a wonderfull song, I’ve always loved. I used to have the original with Oleta Adams on vinyl and now has two of her CD’s on my shelve. I’ll for one be watchin’ out for Abraham, I think it’ll be worth doing. Congratiolations to him. Below the original.