Forårsfri


Smukke Loquita v/Final Appearance (IRE) – Cote (FR) på folden inden staldrundgangen i mandags

Jeg har en fridag, og den er tiltrængt. Jeg er hårdt plaget af smerter p.t. og jeg ved ikke, rigtig hvad jeg skal gøre ved det. At tage mere smertestillende, end jeg allerede gør, er ikke en løsning, for så bliver jeg sløj og sløv og så er jeg lige vidt sådan set. Faktum er, at bliver det her ved, og bliver det bare lidt værre, så kan jeg ikke fungere ret meget længere.

Som følge af smerter og træthed, så får jeg selvfølgelig heller ikke lavet bare halvdelen af det, jeg “skal” her. Ikke at her ligner en svinesti eller noget som helst, men I kender det. Der er altid noget. Derudover kommer de projeker, som jeg hele tiden har hængende over hovedet. Men jeg kan sige så meget, de to sidste dage, har jeg været gået ud som det berømte Julelys, når jeg kom hjem og er vågnet ud på aftenen. Og så har jeg skullet i seng igen næsten. Mandag var der staldrundgang, og tirsdag var jeg bare almindelig i stalden, og det synes man jo nok, man skulle kunne holde til, men sådan er det ikke skruet sammen. Nu får jeg tage nogen dage her og slappe af på, ellers går det ikke.

Nu skinner solen smukt, og kameraet formeligt skriger på en tur udenfor. Jeg “tæller på knapper” om jeg skal blive her eller bevæge mig ud. Smerterne og trætheden taler klart for det første. Og så er der lige fotos fra mandag og alle de andre, der også taler den retning. Men om ikke andet, så har jeg da fået lavet et nyt forårsbanner. Så må vi se, hvad jeg beslutter – det hører I om.

0

3 thoughts on “Forårsfri

  1. Selvtak Lillian. Hun er en fin hest. Jeg skal prøve, at skrive, når jeg har lagt noget om Loquita, men endnu bedre er det jo, hvis I bare kigger forbi jævnligt.

    Vi ses nok ikke idag. Jeg har feber, og er sløj så jeg bliver nok hjemme. Desværre. Men skulle jeg ved et mirakel få det bedre, så ses vi selvfølgelig.

    Kh Deb

  2. Hej Deborah.

    Tak for dine pæne billeder og tak for din interresse for Loquita, jeg håber vi ses på lørdag på banen.

    Lilian, Steen og Claus (LSC Stable).

Der er lukket for kommentarer.