Status

Det går bedre, men jeg har også indtaget nok smertestillende til at bedøve en mindre elefant idag (overdrivelse fremmer forståelsen). Det med at komme ud, det gav helt sig selv, for det var først sent på dagen at alt det her smertestillende endelig gjorde sin gavn i en grad, at der overhovedet kunne retfærdiggøre at bevæge sig endsige. Men selv uden bevægelse, har jeg ret ondt.

Men jeg har da lavet lidt her på computeren Som sædvanlig ikke så meget, som jeg kunne ønske mig, men jeg kan da kun prøve. Og nu vil jeg så slappe af, og håbe at jeg ikke har så dødhamrende ondt imorgen, og at solen måske også vil skinne imorgen, så jeg måske kan komme ud imorgen. Om ikke andet skal jeg ihvertfald ud på min altan, og have det projekt, der hedder altankasser på plads. Foreløbig god aften til jer.

0