Det fik jeg ikke meget ud af


Sedlen på lægens dør

Som jeg skrev om, så er jeg helt ekstremt smerteplaget lige nu. Det er tiltagelnde blevet værre og værre og som jeg skrev, er jeg meget tæt på ikke at kunne smertedækkes medmindre jeg holder mig helt i ro. Det kan jeg selvfølgelig også godt, men det er ligesom ikke lige det, der er meningen. Jeg går og cykler så meget, jeg overhovedet orker, så det er ikke, at jeg bare har sat mig hen. Nu er jeg ved at være der, hvor jeg ikke rigtig ved, hvad nu. Men jeg plejer at få god hjælp og råd af lægen, så nu må vi se. Jeg ville så have været derover idag, nu jeg har det lige “in mente”, men doktoren er som det kan læses taget på udvidet Påskeferie. Udover hofte og rygproblemet, så har jeg fået en sjov “dims” på mit øjenlåg, og den vil jeg også gerne have ham til at se på. Men som sagt, det bliver i næste uge.