Pasta med Danabluesauce

Forleden fik jeg sådan en lyst til en Gorgonzolasauce. Nu er Gorgonzola, jo “bare” en blåskimmelost, og eftersom jeg har Danablue i køleskabet, så holdt den for som substitut, og det gjorde den såmænd udemærket. Her er hvad jeg gjorde.

Pasta med Danabluesauce (1 person)

100 g hakket oksekød 18-20%
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
1/4 rød peber i små tern
½ forårsløg
2 spsk. mel
2 dl mælk
2 tsk. flydende oliemarg.
15 g Danablue
1 spsk. fløde 9% (kan udelades)
Pasta til en person
Salt og peber

Pasta’en koges. Løg, hvidløg og forårsløg og peberfrugt svites i fedtstoffet. Melet rystes med vand i en meljævner, og tilsættes lidt ad gangen. Dernæstmælken lidt ad gangen – tilsæt evt. mere, eller lidt vand, indtil konsistenen passer dig. Til sidst tilsættes Danablue som smeltes under omrøring og til sidst tilsættes fløden. Smag til med salt og peber . Blandes med den kogte pasta og serveres evt. med en salat til.

2 thoughts on “Pasta med Danabluesauce

Der er lukket for kommentarer.