Førehund og støtte et eller andet

Tænk engang, hvor klodset man kan være. Da varmeopgørelsen kom blev jeg ret forfærdet over, at jeg skulle betale 1.748,- kr. ekstra i varme. Det kunne jeg slet ikke få til at passe, og blev ret deprim over det! Idag ryddede jeg op på mit skrivebord, og ud af kuverten faldt en check på – ja gæt engang 1.748,- kr.!! Med andre ord har jeg fået de penge tilbage – JUBIII!!! Men det skræmmer mig, at jeg i den grad kan læse forkert! Men sålænge det er den vej – eller noget! 🙂 Man kunne også forledes til at synes, jeg snart er moden til en førehund og en støtte et eller andet…..

7 thoughts on “Førehund og støtte et eller andet

  1. Stort til lykke! Gid det var mig – jeg er nemlig sikker på, at jeg får en stor ekstra regning. Jeg plejer at spare på varmen, men denne vinter besluttede jeg, at jeg gad simpelthen ikke sidde og halvfryse! Det kommer nok til at koste!

    • Tak skal du have Jens. Det var faktisk også det, jeg regnede med, og det er nok forklaringen på, at jeg ikke så det i første omgang. Jeg NÆGTER nemlig at fryse, så jeg har overhovedet ikke sparet. Men sidste år, betalte jeg, så jeg satte a conto beløbet op, og jeg lader det bare være, for det er da rart at få tilbage 🙂

  2. Dejligt med lidt ekstra penge, de er altid velkommen. 😀

    Men lidt skræmmende, at du ikke fik alt ud af kuverten i første omgang. Jeg tager altid alt ud og smider derefter kuverten ud. 😉

    • Helt bestemt. Jeg havde den jo så liggende, og den var ikke ved at blive smidt ud, men jeg skulle da have opdaget til at starte med. Du kan være sikker på, at jeg kigger grundiger næste gang, og det var måske hele ideen 🙂

Der er lukket for kommentarer.