Mandagstema – Tidløs


Tidligere Jockey og træner Gert Hansen på banen imorges på hesten Miss Kelly

Jeg var et smut nede på banen idag, og tage lidt fotos. Vejret var strålende, og sådan helt tilfældigt fik jeg så “serveret” billedet til Mandagstemaet på et sølvfad. Ofte er det sådan, når man fotografere, at der er et foto, man synes, er dagens foto, og bare det bedste, og dette var samtidig netop det.

Det forestiller en mand, som netop, er hvad emnet er idag – Tidløs! Ingen kan gætte, hvor gammel Gert er, men jeg kan så fortælle at han er 74 år, og rider hver dag. Idag red han mindst to lot, for jeg så ham ride begge. Samtidig er Gert et af de sødeste mennesker jeg kender, og en man altid er glad for at støde på. Også altid hyggeligt at smutte forbi stalden og få en sludder, hvilket jeg også gjorde idag.

Han startede som Jockey for mange, mange år siden og havde en flot karriere, og så overgik han til trænerhvervet. Det hverv overdrog han så i 1994 til sin samlever Inge-Mette (kaldet Sisse) Dejgaard, og sådan har det så været lige siden.

10 thoughts on “Mandagstema – Tidløs

 1. Det er et dejligt billede og endnu bedre er historien om mandens liv og levned. Jeg havde så ondt i ryggen i formiddags og tænkte at jeg ikke kunne noget mere, men efter et hvil var det som om kroppen pludselig var i topform. Jeg forstår det simpelthen ikke!

  Så din historie virkede som en opmuntring.

  • Tusind, tusind tak Donald. Som skrvet, bliver jeg superglad, når mine historier fra banen rør ved noget, især hos dem, som ikke er i sporten. Og helt fantastisk, at denne også kunne være en opmuntring. Det luner langt ind i sjælen.

 2. Dette er en flott sport, som også krever at man er i god fysisk form og her er mye fart og spenning så man holder seg ung;)
  Herlig vinkling!

  • Det er en skøn sport, og jeg bliver så glad, når jeg kan viderebringe glæden omkring det til andre, og få dem til at se noget i den.

   Det kræver meget mere god fysisk form, end de fleste regner med, men spænding og fart er det masser af og disse ting i samarbejde med kærlighed til hestene og sporten gør det hele. Uden gør man det ikke, det er det alt for hårdt og lidet lønsomt til.

Der er lukket for kommentarer.