Mail vedr. biologisk far

Jeg har fået mail fra min efterforsker idag. I husker måske, at jeg skulle svare skemaer og sende en masse papirer og sådan.

Det fik jeg endelig gjort, og fik en mail fra hende idag. Ganske som jeg frygtede, så ser hun ikke mange muligheder heller. Hun nævner 2 muligheder, og den ene er bestemt en mulighed, mens den anden ikke er. Det skal hun selvfølgelig ikke have det vilde for, så det gør jeg nok. Jeg skal lade jer vide, om der kommer noget som helst ud af det.

2 thoughts on “Mail vedr. biologisk far

 1. Vi er så ganske enige i forhold til adoption og fertilitetsbehandlinger. Jeg så en udsendelse den anden dag, om pars vej til det her barn, koste hvad det ville. Nej jeg forstår det ikke, det er helt sikkert. Istedet for at give noget til alle de børn, der allerede er derude, og mangler et dejligt hjem.

  Med hensyn til det med at finde sit ophav, så kan jeg kun sige, at uanset hvad, så er sandheden at foretrække. Men man skal bare gøre sig klart, at man også kan få dårlige nyheder.

  Jeg tror, man kan føle sig fremmedgjort, og føle man mangler noget også i biologisk familie, så det kan være svært at vurdere, hvad der skyldes det ene eller det andet. Nogen får jo aldrig behov.

  I det mindste ved du, hvem dine bedsteforældre var, og har en vis mulighed for at finde oplysninger om dem, går jeg ud fra. Det kunne være, du skulle prøve det. Nu skriver du ikke, hvordan den “mangel” udmynter sig, men det er altid spændende at kigge i slægt, synes jeg.

 2. Jeg forstår godt hvorfor man leder efter sit biologisk ophav, og jeg er mildest talt forundret over, hvad mennesker kan finde på med hensyn til adoption og fertilitetsbehandlinger.

  Jeg snublede nu her over dine reflektioner, og vil bare lægge en hilsen. Jeg kan ikke tale med om “hvordan det er”, men min egen “mangel på bedsteforældre” giver mig lidt baggrund for i det mindste at fornemme noget (jeg har kun set min mormor i en enkelt periode på 6 uger da jeg var 19 år).

  For mig har det været vigtigt at kunne bedømme, hvornår andre mennesker (venner og bekendte) viser sig fra den ægte familiære side, og det har jeg brugt som kompensation.

Der er lukket for kommentarer.