Gårsdagen – nu med nyt hår


Lennart Hammer på Larchmont ved tidligere lejlighed

Dagen igår startede tidligt i stalden. Der var mere end rigeligt at se til, men også hyggeligt. Der var ture til banen, hvor vi bl.a. så ovensiddende ekvipage, og endda så galt champagne og gode nyheder – det var bare super. Jeg elsker boblevand 🙂

Da jeg endelig fik slæbt mig hjemover, var jeg lige en tur forbi apoteket, og så gik turen sporstrengs i bad og så skulle jeg til frisøren. Normalt er jeg jo “frisøren” for hestene, men idag var det altså mine egne lokker, der skulle have en tur. Det var mere end hårdt tiltrængt. Jeg har udskudt den her tur til frisøren, og tiden er løbet fra mig, men nu er jeg så god som ny til Sæssonstart og rund fødselsdag på lørdag. Og hvad bedre er, så holdt helbredet. Så langt så godt. Dagen idag byder også på lidt af hvert. Mere om det senere.

0

1 thought on “Gårsdagen – nu med nyt hår

  1. Pingback: Dustin og Deb « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.