Ikke så tidligt

Det med et indre ur er godt, når man SKAL op! Mindre fedt er det, at vågne klokken 5 fordi kroppen nu har vænnet sig til det, og så ikke kunne sove igen 🙁 – Der er basis for en lur senere, så meget kan konstateres! For nu et bad og noget kaffe og så afsted til optiker, læge og gaveindkøb.

2 thoughts on “Ikke så tidligt

  1. Jeg har ikke fået nogen lur, og hvis jeg skal holde til programmet imorgen hedder det tidligt i seng. Rigtig god fødselsdag. Ja det tager sin tid med sådan nogen sange, men imorgen er det det hele værd. Tak for gode ønsker. Håber også du har en god dag.

    Knus

  2. Mmmm… Jeg vil bare lige sige at Kayza også har ødelagt mit søvnmønster og nårh ja, Elektrikerens morgenur har også gjort sit. Det ringer kl. 5.15 og i dag vågnede jeg 20 min. inden og kunne gå ‘på gaden’ med Kayza.

    Jeg tror også lige at jeg snupper en lur i løbet af dagen, knokler jo med sønnikes 18 års som holdes imorgen… Nuuui hvor jeg hader at folde sange!

    God dag og god fornøjelse med alt det praktiske.

    Krams

Der er lukket for kommentarer.