Katastrofe?

Jeg er DØDTRÆT for tiden og humøret er ikke det bedste, som fortalt. Jeg har i forvejen store prolemer med beggge computere, men har snørkelt mig omkring det indtil nu. Her for lidt siden, da jeg ville finde mit supergode foto af Dronning Margrethe, så kan jeg ikke få kontakt til min harddisk. Den virkede fint igår, og helt uden problemer. Nu vil den intet. Det er intet mindre end en katastrofe, alt hvad jeg har ligger der, fordi det skulle ligge godt. Vær sød og fortælle, at der er en løsning, og jeg ikke behøver gå helt ned i depressionens mørke!!!

6 thoughts on “Katastrofe?

 1. Skynd dig at søge hjælp til det, så du kan trække vejret roligt igen. Har du ikke en i dit netværk, der lige kan se på det og ordne problemet?

  • Tusind tak. Ja, det skal jeg gøre, for det ligger i baghovedet hele tiden jo. Jeg skal aktivt finde en løsning mandag. Men harddisken er helt ny, så producenten må hjællpe med at flytte over på en ny disk, som jeg så får istedet. Andet kan det ikke være, så vidt jeg kan se.

 2. der er intet værre end pc problemer. Øv øv. i Sådanne situationer begynder jeg at snakke med maskinen og skælde den ud. Ja det hjælper ikke på problemet, men måske på mit humør 🙂
  Smukt layout din blog har, det ser rigtig godt ud med de små foto øverst oppe. Og sikken en lækker missekat du har, den ser ud til at stille op til fotografering ganske frivilligt!

  • Jeg siger dig, jeg er GRÆDEFÆRDIG når jeg har tekniske problemer. Da jeg boede i Nakskov, havde jeg jordens sødeste hjælper, og han kunne udvirke mirakler for mig. Jeg er helt ligeglad med selve harddisken, men det er allle mine ting, jeg er bekymret for.

   “Garbo” er SKØN og 17 år gammel. Den med fotograferingen, er du dog galt afmarcheret med. Hun HADER at blive fotograferet, og jeg skal virkelig være hurtig. For hun bliver stiktosset og går, når hun opdager det 🙂

   Tak for de pæne ord om min blog. Det glæder mig, du synes om.

 3. Yrgh!

  Når du “ikke kan få kontakt med den”, er der ikke noget der peger på at det behøver være selve disken. Det kunne være noget med stik, kabel eller den boks som disken er monteret i. Jeg har selv engang reddet en disk ved at flytte den over i en anden boks. Det er rart at have lidt “ekstra” udstyr liggende …

  Hvis det var selve disken, ville den snarere være synlig, men give problemer med at nå indholdet.

  • Det håber jeg bestemt, du har ret i, og det virker bestemt sådan. Jeg har kvitteringen og der er garanti på, så de må hjælpe mig.

Der er lukket for kommentarer.