Igen, igen

Så er det mandag igen, og jeg er kommet mig over lørdagens strabadser. Sådan rent festmæssigt. Men som jeg nævnte, så var jeg allerede i forvejen sløj og langt fra på toppen. Jeg drak mig fra det, for at kunne være med til fest. Det gik jo også, men jeg har altså stadig en snert af noget, jeg ikke rigtig ved, hvad er. Så jeg har ligget på sofaen igen idag, men…… Jeg har også været en smule effektiv, og fået undersøgt nogen ting, og smidt en mail afsted.

Først og fremmest fik jeg ringet til hele 3 forsikringsselskaber for pris på den her bil, jeg har fået tilbudt.

Har fået skrevet til Medion omkring min harddisk, så nu er jeg meget spændt på, hvad de siger

Har været i bad og vasket hår

Sat en vask over

Forberedt ovnstegt kylling med rodfrugter – lige klar til at smide i ovnen om lidt

Det lyder måske ikke af så meget, men i forhold til, at jeg ikke er frisk, er det da meget godt gået synes jeg. Jeg har også fået faderen min til at handle noget træbeskyttelsesmiddel til mig i Silvan imorgen, så jeg kan få givet mine altanmøbler en tur og så skal det blomsterbord, jeg også vil købe også have en tur. Nu vil jeg smide min kylling i ovnen og glæde mig til at spise noget af den senere og så vil jeg ellers slappe af og få det bedre – snart forhåbentlig!

2 thoughts on “Igen, igen

  1. hvor jeg glad for du skriver! Har lige kigget mine indlæg igennem og du har ret: jeg spiser faktisk for lidt grøntsager 😮 mange tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. Mærkeligt jeg ikke har gjort det: alle ved jo man skal spise mange grøntsager!

    Hvad hedder din anden blog? Onedayatthetime? Der kommer ikk noget frem når jeg klikker? (:
    Hvor kommer du fra? Eller din anden halvdel (:

Der er lukket for kommentarer.