Mad til den travle….og det med madplaner


En hofret, jeg altid laver til nevøerne med stor glæde, for jeg elsker også Boller i karry

Nu står der godt nok børnefamilie, men jeg vil mene, at også vi andre kan have glæde af Milles Mad! Der er rigtig mange dejlige opskrifter og gode ideer til madplaner etc. Kig selv.

Iøvrigt er det med madplaner en rigtig god idé, som jeg også prøver at indføre her. Ikke den store succes indtil nu. Men det er udelukkende min egen skyld. En ting, der skal forbedres på. Men de gange det er lykkedes mig, har det været en stor hjælp. Husk iøvrigt Kirstens blog, hvis du vil have nogen dejlige vegetariske indslag på din madplan også.

Hvad med dig – laver du madplaner? Og føler du også, det er en hjælp, når og hvis du gør?

2 thoughts on “Mad til den travle….og det med madplaner

  1. Det er lidt sjovt, for jeg faldt over en amerikansk side for noget siden, med samme ide næsten, og tænkte at det var ærgerligrt, at der ikke fandtes sådan en på dansk, men det gør der så. Tak for tippet.

  2. Jeg kan anbefale disse to sider, hvis I vil gøre jeres hverdag meget nemmere.

    http://www.madplaner.dk, helt gratis at bruge, dog er der ikke billeder på ret mange opskrifter.

    http://www.madopskrifter.nu, kræver et abonnement for at tilføje mere end 2 opskrifter til jeres madplan, men til gengæld er der super billeder af alle opskrifter og en klient til iPhone, så I kan tage jeres indkøbsliste med jer på telefonen når I skal ud at handle.

Der er lukket for kommentarer.