Mandagstema – Favoritfarve

Det er ingen hemmelighed. Jeg elsker grønt. Grønne planter, grønne blade, grønt græs…. I mit gamle hus, havde jeg tapet med grønt, og min VW Golf var en smuk grøn også. Noget jeg ønsker mig er grønne verlourgardiner og ….jo jeg elsker grøn. Men kan sagtens kalde det min Favoritfarve, som er Mandagstema i denne uge.

2 thoughts on “Mandagstema – Favoritfarve

  1. Ja, det er vanddråber, og jeg er så glad for det foto. Men ja, så kan man sige, at kunne man tage dem om halsen, var det billigere end diamanter 🙂

    Nej det foto af det fine træ, er fra sidste år, og er Ermelunden. Det andet er i Dyrehaven også sidste år.

  2. Er det virkelig vanddråber, der spiller så smukt i lyset? Jeg må indrømme at jeg tænkte “så er det da spild af penge at købe diamanter”, men det er nu en helt anden historie.

    Det store træ der slår sine dybe rødder ud tl siden og det lyse bøgeløv, det må være fra et andet forår, for så langt er vi da ikke kommet endnu, selv om vi nærmer os?

Der er lukket for kommentarer.