Halleluja what a surprise!

Jeg har lige set Oprah. Det gør jeg ofte så det er ikke så meget, det, der er det sjove her. Det handlede om en megafavorit her – Celine Dion. og en ny dokumentar-DVD, hun har lavet. Jeg ELSKER hende, og kan høre hende fra morgen til aften. Det vidner min samling af CD’er også om. Men for nu at komme til sagen, så havde Oprah inviteret “The Canadian Tenors“, som er KÆMPE Celinefans, men de ved det ikke, og hun kommer op bag dem og synger sammen med dem. De er helt overvældede – “What a surprise”! 🙂

Her var en video indsat, men Harpo har bedt om at få den fjernet 🙁

Derudover fandt jeg også ud af, at Celine, for noget siden var promus motor i en ny indspilning af “We are the world” hvor overskuddet går til Haiti. Som det vides, var Michael Jackson med til at skrive og producere, sammen med Quincy Jones, som også stillede op dennegang.

Jeg var meget spændt på den, men den er nøjatig lige så god som den første version. Der er bare noget over den sang, der gør at den er en vinder, næsten ligemeget, hvad de gør. Og den giver fantastisk mulighed for sangerne til at vise deres stemmer. Jeg var vild med den første og også denne. Du kan se her, hvem der er med, og i rækkefølge og læse om projektet, hvor Michael Jackson trods sin bortgang synger duet med Janet Jackson. Smukt er det. Mig der ellers ikke er til rap, er lige ved at blive omvendt her, men lyt selv.

2 thoughts on “Halleluja what a surprise!

 1. Tak, det glæder mig, du også synes det. Jeg synes også de alle er pragtfulde. Ja Celines halssmykke er noget for sig, og hendes ringe, men man må jo sige, hun har råd til det.

  Ja We are The World er en fantastisk sang. Jeg ville dælme være ked af hvis Brigitte Nielsen, var rodet ind idet. Hun er da trods sin medieglæde heller ikke sangerinde. Ja synes også det er så fint, at Michael er med.

  Jeg havde en søndag noget plaget af smerter, men okay. Håber din også var god.

 2. Jamen, hvor smukt, Deborah!…
  Det var overvældende at se, The Canadian Tenors opdage, at deres idol kommer ind på scenen 🙂
  Hvor er de pragtfulde – både tenorerne og Celine Dion.

  – For ikke at tale om det vidunderlige halssmykke, Celine bærer 🙂

  We are The World rør ved noget i en.
  Jeg troede den ene af sangerne var danske Brigitte Nielsen, men det var det ikke ved nærmere eftersyn.
  Smukt, at Michael Jackson er klippet ind.

  Tak for synet! Rigtig god søndag til dig 🙂

Der er lukket for kommentarer.