Så var det min tur

For ikke ret længe siden, blev Mette helt “skruk”, da hun så en lækker baby. Sådan havde jeg det igår, da jeg mødte hende her. Hold da faster, hvor er hun sød 🙂

0

2 thoughts on “Så var det min tur

 1. Ja, hun er godt nok det sødeste, jeg har set længe. Så yngre er jeg nu heller ikke. Jeg kan iøvrigt ingen få, uanset hvor skruk jeg så måtte føle mig. Det er faktisk sjældent, jeg går “i selvsving” over en baby, men hende her kunne jeg godt have taget under armen.

  Det glæder mig meget, at du finder inspiration her, og at jeg ligefrem var dit første møde med det. Tak for du fortalte det, og kig endelig forbi igen.

  Håber du får en god Bededag.

 2. Det er dog et vidunderligt barn du viser frem . Jeg kan godt forstå, at I yngre kvinder bliver skruk, jeg ville ønske at mine dejlige børnebørn snart blev det, så jeg igen kan opleve duften af lille barn i mine næsebor.
  Min første oplevelse af blogverdenen var for 2 år siden, hvor jeg blev inspireret af en af dine opskrifter – tak for det!
  Mange hilsener
  Marianne

Der er lukket for kommentarer.