Bededage på sofaen


Fra vores dejlige tur til det Nordsjællandske forleden, for at se både Islænder- og fuldblodsføl, og jeg skal love for, at vi fik begge dele. Her er det mig, omgivet af “hottentotter” – som det ses kom vi fint ud af det

Ja, jeg var lige ved at gå i selvsving af irritation og dårligt humør over det her sygdomshalløj. Ikke at jeg på nogen måde jubler. Det skal ingen forledes til at tro. Idag virker det som om, det har tænkt sig at bryde ud for alvor. Jeg fryser som en lille hund og har en snert af noget i halsen og næsen. Vi må se, men nu må det ihvertfald gerne enten blive til noget, eller bare helt forsvinde. Selvfølgelig helst det sidste. Så heldig ver jeg vist ikke. Men i skrivende stund kan jeg godt mærke, at jeg under ingen omstændigheder kommer til løb imorgen, hvor gerne jeg end vil. Det bliver fra sofaen det følges imorgen – desværre. Jeg må hellere se at blive ordentlig frisk dennegang, for jeg gør kun ondt ved at rende rundt, i dårlig tilstand. Så foreløbig ved I altså hvor I har mig. Der kommer masser af flere føl m.m., når jeg har det lidt bedre. Håber jeres Bededage forløber bedre end mine.

2 thoughts on “Bededage på sofaen

Der er lukket for kommentarer.