Bakkeholm – En rigtig bondegård

Der er heste på Bakkeholm, og det i stor stil, men faktisk er det så meget bondegård som noget. Som det ses mangler der ikke noget udi den afdeling, udover en gris eller to. Om der er planer for en sådan ved jeg ikke, men ellers er der udover, hvad der ses her også to køer og to hunde. Så der er nok at se til.

Udover deres egne dyr har de også pensionærer, og en af dem, er den smukke hoppe, der ses ovenfor. Hun er fuldblod/DV, og det “smager da lidt af fugl”, for hendes far, er faktisk en hingst, der også har lagt navn til galopheste – Ballet Prince (IRE) hedder han. Og det er blåt blod i hestetermer.

Læg iøvrigt lige mærke til missen med den ekstra tå. Sådan en har han på begge forpoter. Det ser lidt freaky ud, men ser ikke ud til at genere ham. Skulle indgriben have været nødvendigt, er jeg sikker på, at hans mor havde fixet. Hun er nemlig dyrlæge.

Det er det bedste i verden at komme sådan et sted hen, hvor der er så mange dejlige dyr, der alle har det så godt. Man løber bestemt heller ikke tør for motiver, og jeg tager gerne en tur derop igen og fanger flere dejlige dyremotiver.


Den søde mis med ikke et ekstra ben, men til gengæld en ekstra tå på hver forpote


En af flere haner i hønsegården. Rigtig smukke var de


Den smukke ridehest efter Ballet Prince (IRE)


Susie med det ene af to lam. Det andet er hvidt