Islænderne på Bakkeholm

Der var ingen ende på de søde Islændere, vi var oppe og besøge forleden. Vi kom godt nok for at se føl, men vi er jo interesserede i dem alle og her kan ikke hestevante selv se hvorfor. Hver eneste skønnere end den næste og bare allesammen venlige og snaksagelige. En ren fryd. Faktisk var det svært, at gå ind i folden og bevæge sig,, for man var omgivet af heste, der i den grad gerne ville snakkes med. De var bare så søde. Ejeren af alle de her dejligheder, hedder Charlotte, og jeg kender hende fra galopstalden, hvor hun har redet og iøvrigt også er hesteejer. Stutteriet hedder Bakkeholm. Og som så ofte før, kommer er der mange flere fotos på Flickr.

1 thought on “Islænderne på Bakkeholm

  1. Pingback: Bakkeholm – En rigtig bondegård « Deborah's Food and something

  2. Pingback: Bakkeholm – En rigtig bondegård « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.