Spænding i sofahøjde


Danny Patil på dejige Alpacco (IRE), som han vandt stort med i sidste uge. Idag fik han en flot 3. plads

Dagen idag, har igen været en sofaaffære. Idag var der endda spænding involveret. Jeg havde allerede igår indset, at det med løb ikke blev med min deltagelse idag. Ikke på banen ihvertfald, men heldgivis passede det Danske Spil at sende alle løbene fra klampenborg idag. Så det var næsten lige så godt som at være der selv. Der var flere spændende løb, men især var det jo en stor glæde, når venners heste og en af staldens heste gør det godt.

Det er stort set, hvad jeg har fået dagen til at gå med, udover selvfølgelig den lille reportage om turen til Islænderland forleden. Nu håber jeg, så at den smule bedring, jeg har følt idag, den fortsætter, for jeg er godt nok træt af at være lænket til sofaen. Den hæshed jeg besidder nu, er heldigvis ikke fordi, jeg har ondt i halsen, som det truede til imorges, men skulle da lige være fordi, jeg sad her og råbte og skreg, da jeg så løb. Så jeg håber, det går den rigtige vej nu. Jeg har da også imorgen, hvor jeg intet skal medmindre, det bliver bedre. Jeg tager en dag ad gangen lige nu..

0