Sidste indlæg her

Kære blogvenner

Nej, jeg lægger ikke bloggeriet på hylden. Dertil holder jeg alt for meget af at skrive. Om ikke andet til mig selv og min dårlige hukommelse. Nej, men der er sket noget andet RIGTIG skønt. Jeg er tilbage i eget hus på deborah.dk, hvor alle fremtidige indlæg nu kommer! Jeg troede ikke, det skulle lykkes og at sige, jeg er lykkelig over alt er genskabt, og helt som “før krigen” (læs: de fandens hackere), kan SLET ikke beskrives. Indsæt selv jublende, hoppende og dansende smiley’s.

Der forestår så stadig noget arbejde med at fusionere de indlæg herfra etc., ligesom designdelen ikke er færdig på den gamle adresse. Men det er småting, som jeg håber, I bærer over med. Bloggen her bliver liggende indtil jeg har fået overført indlæggene.

Al den her lykke kan tilskrives Mille som selvfølgelig har fået noget for sin indsats, men i forhold til den glæde hun bringer for et mere end rimeligt beløb. Vi har haft en rigtig god dialog, og jeg vil ikke tøve med at hidkalde hende, skulle jeg få behov for det. Skønt at få kompetent og god hjælp. Tusind tak til Mille.

Deborah

8 thoughts on “Sidste indlæg her

  1. Nej det var bestemt ikke lidt for mig. Men jeg er glad for, at du trods alt synes det var spændende. Det er så skønt, at det lykkedes.

Der er lukket for kommentarer.