Win Win og væddeløb


Louise Sheldon (a) på Northline i Prøveløb igår

Det har været en bevæget uge i det hele taget. Jeg synes næsten, jeg har haft travlt. Det har også noget at gøre med, at jeg har haft lånt bilen, og så skal tiden jo udnyttes. Nu er jeg også flad, men jeg er glad. Som det ses, er jeg tilbage på “min pind” her på deborah.dk. Ikke nok med, at jeg er tilbage. Alle mine indlæg er reddet. Jeg er lykkelig. Den anden blog bliver liggende indtil, jeg har fået overført indlæggene.

Igår stod den på væddeløb, og det nyder jeg jo altid helt vildt. og masser af fotos fik jeg taget. Også godt nok. Hvad ikke var så godt, var vejret som var hundehamrende koldt og så det faktum at min ryg gik i koma igen. At sige jeg havde ondt forslår altså ikke. Det betød indtagelse af smertestillende i en grad, så jeg har været helt mast her idag. Men ryggen har jeg fået styr på.

Det har selvfølgelig betydet, at jeg igen ikke har fået lavet eller gjort ret meget her idag, og det var ellers planen. Nu håber jeg, at jeg er mere frisk imorgen så jeg kan få lavet noget. “Noget” er både rengøring, oprydning og selvfølgelig håber jeg også at få tid til at “lege” med min nye blog og få smidt nogen ting over o.s.v. Men vigtigst er sikkerhedsplugnins og dem vil jeg skynde mig at få på med det samme. Håber I har haft en god weekend også.