Efter-aktiv-træt

Der har været rigeligt med aktiviteter de seneste dage, så jeg havde brug for en god søvn her til morgen. Jeg vågnede ihvertfald ikke før klokken 9. Helt uhørt for mig, for jeg havde faktisk lovet nogle venner at hjælpe dem her til morgen. Men det nåede jeg altså ikke. Det gik forhåbentlig uden. Til gengæld hjalp jeg samme venner med at flytte igår, hvilket også var en del af trætheden. Det og så, at jeg var til fødselsdag om aftenen.

Jeg blev hentet af to andre piger, der også skulle med, og vi landede helt fint, hvor vi skulle. Der var masser af mennesker, og mad og drikke. Det blev ikke voldsomt sent før vi vendte næsen hjem igen, men stadig så havde jeg jo også været igang hele dagen.

Idag har jeg ligget på sofaen og fået smidt et par indlæg op på horseracing.dk og set noget af det i ugen optagede til formålet bare at ligge her. Nu vil jeg holde en pause, og så bare ligge her, og så smide det sidste op imorgen. God aften til jer.