Mandagsmenu – Spaghetti med skinke/broccoli/oste sauce 7,5 points


Som sagt, er jeg kommet rigtig godt igang med points og afprøvning af Weightwatchers opskrifter. Denne ret er nem at gå til og smager rigtig godt. Og er også en god måde at få nogle grønsager på. Her er hvad jeg gjorde til en person:

52 g spaghetti koges
olie
1 løg
25 g skinke – her krydret svinekam i skiver
(beregnet til pålæg) – bacon vil også smage godt
1½ dl mælk
1/4 dl frosne ærter
1 spsk. mel
En passende mængde broccoli
12 g Danablu ost

Svits løg og hvidløg i olie i en gryde og lad skinken svitse med et par minutter. Tilsæt melet og smildr osten i, spæd med mælken, kom grønsagerne i og lad saucen småkoge 4-5 minutter. Smag til med salt og peber og sever med den nykogte pasta.

2 thoughts on “Mandagsmenu – Spaghetti med skinke/broccoli/oste sauce 7,5 points

    • Det smagte skønt kan jeg sige dig. Så kast dig endelig ud i det og lad vide, hvordan det gik. LabvLavede efterfølgende en version med tomat, som også blev rigtig god. Den poster jeg også ved lejlighed.

Der er lukket for kommentarer.