Er der noget at sige til….


Rikke Bay Torp på Feuer Claus, Lene Thomsen på Bossa Nova og Desmond Scarlett på Maydan Millenium

At jeg er glad for mit kamera? Ovensiddende foto, er fra en hel serie, jeg fik taget i mandags. Det er fra dagens første løb, som var et amatørløb og samtidig første afdeling om Ekstra Bladets Gyldne Hjelm.

Sidstnævnte rytter blev iøvrigt nummer 2. i dagens opgør, og Desmond er et godt eksempel på en mand, der ikke har lyst til at gå på pension. Han er lige fyldt 66 år, men har stadig lyst til at ride et løb i ny og næ, og det gjorde han så mandag. Des, er iøvrigt tidligere proffesionel jockey og træner på Klampenborg.

Med 529 fotos, der skal ordnes bliver jeg ikke arbejdsløs idag, og oveni har jeg en fabelagtig hovedpine, der har vist sig meget vedholdende. Også efter indtagelse af hovepinepiller. Irriterende, men jeg fortsætter ufortrødent, for ellers bliver jeg jo aldrig færdig.