Hvor helt og aldeles uretfærdigt

Jeg kom hjem og var træt, men i godt humør. Det vil sige, lige indtil jeg læste en helt forfærdelig besked ovre hos Catarina.

Jeg læser også med hos Marianne, men tager mit feed i rækkefølge og ville så være nået ned til beskeden lidt senere. Nu sidder jeg her helt rystet og meget, meget ked af det på Marianne og familiens vegne. Jeg har været så heldig at møde Marianne i virkeligheden og hun er bare sådan en sød og varm pige. Jeg synes jo, hun og familien er hårdt ramt i forvejen og nu dette.

Jeg tror på en mening med alting, også noget så skrækkeligt som dette. Men den er dælme svær at få øje på lige nu, hvor det bare føles helt og aldeles uretfærdigt. Desværre kan jeg kun sende hende og familien masser af varme tanker, som så mange andre.

Jeg har mistet lysten til at læse mere lige nu…..

0