Det kunne jeg da godt glemme

Jeg drog til banen i god tid. Det dryppede en lille smule, men slet ikke noget at tale om. Jeg havde optimistisk ladet regnfrakken blive hjemme, og tænkte, jeg ville gå i læ, hvis det blev værre. Man har som bekendt et standpunkt til man tager et nyt. At det skulle vælte ned i den grad, var jeg godt nok noget træt af, og da jeg alligevel var i bil, kørte jeg hjem efter regntæt frakke og samtidig smed jeg i protest kameraet. Ikke så meget som et eneste foto fik jeg taget. Det er meget længe siden, det er sket. Jeg tror ikke nogen vil bebrejde mig det, der var ingen pauser udi vandet fra oven, da det først begyndte. Det med vejr som igår, kunne jeg da roligt glemme alt om.

Selvfølgelig skønt at se alle tøserne og det løse. Det er det altid og på den positive note fik William Tell en 3. plads, så det var dejligt. Og dagens overraskelse var Sin Cocos, der gik hen og vandt. Det var dejligt også. Men ellers var det godt nok en noget træls dag. Et smut forbi stalden var jeg også, dernæst aflevere bilen og så herhjem til lidt aftensmad og aflslapning. Så må vi se, hvad morgendagen kan bringe. Helst ikke for meget.

0