Døde links etc.

Der pågår stadig megen oprydning her på bloggen. Der mangler fotos nogen steder, og nogen kan jeg erstatte og andre kan jeg ikke. Links der ikke virker, skal også rettes, men dem er der ret mange af, men det skal nok komme altsammen. I må have tålmodighed. Der ér gået ting tabt og ikke alt kan genskabes, men i forhold til at miste det hele, er jeg godt tilfreds.

Det med de døde links, har jeg fundet et plugin der overvåger og der kan man så gå ind og finde dem alle i maskinhuset. Det er da smart. Du finder plugin’et lige her : Broken link checker.

2 thoughts on “Døde links etc.

  1. Det er supersmart, men så er det lige at finde tid til at gå dem igennem. Men det kan indstilles til at fjerne dem som ikke duer. Det er ikke svært at finde ud af.

  2. Hvor er det smart. Jeg bliver så irriteret, når jeg tilfældigvis opdager et dødt link, men det er jo næsten umuligt, at gennemgå alle links manuelt. Det ville i hvert fald tage meget lang tid. Jeg må hellere prøve dit plugin og se om jeg kan finde ud af det. 😀
    .-= Jens´s blog ..Forårspasta med pesto =-.

Der er lukket for kommentarer.