Endnu en regnvejrstur


Taarbæk Havn august 2007

Jeg skulle til øjenlægen idag. Det kom jeg også i øsregnvejr. Havde igen min vinterfrakke på som er både varm og regntæt og havde det slet ikke for varmt. Det er da utroligt. Nå, men af samme grund tog jeg intet kamera med af nogen slags. Havde ellers glædet mig til turen i rimeligt godt vejr og gå en tur og tage fotos. Det blev der ikke noget af. Men så er det da godt, man har noget sommer, sol og vame i arkiverne.

Dimsen på mit øjenlåg viste sig at være et bygkorn ifølge hende, men det er ikke det, der forårsage mit syn er underligt. Hun ville se den an, og blev den større skulle vi selvflølgelig snakkes ved, men ellers regnede hun med, at det er tilpasningsproblemer i forhold til styrkeskift. Så nu må jeg have en snak med optikeren.

Da jeg var færdig gik jeg fra Willemoesgade og så op ad Østerbrogade for at kigge på butikker, men også for at få noget motion. Jeg prøver at lægge så meget ind, jeg kan, når jeg alligevel er ude. Det er en ret pæn gåtur, men det går lidt hurigere, når man har sjove og spændende butikker at kigge på undervejs. Regnen – nåh regnede det også!!! Ja det pissede ned (parden my French) hele dagen her, og således også der, men det er jo snart en vane.

Vel hjemme ha jeg ordnet lidt fotos scannet lidt ind, og bare hygget mig. Og så har jeg set galop fra Täby Galopbane, hvor hendes Grå Højhed Good Girl skulle løbe. Hun sluttede lige udenfor pengene, så det var lidt dumt. Nu sidder jeg her og hygger mig stadig med fotos, indlæg og TV. Jeg er ikke færdig, men jeg rykker da lidt hele tiden, og så er der en dag igen imorgen.