Mandagstema: Sort & hvidt

Mandagstemaet er Sort & Hvidt. Og som så ofte før, faldt noget mig ind med det samme og det var dette foto, af min nu desværre afdøde hankat “Tutten”. Fotoet er taget med mit analoge spejlrefleks. Jeg ved ikke nøjagtig hvilket år det er fra, men jeg ved, det er fra før 1997.

Jeg gik på et fotokursus, og dette var den første opgave vi fik, og jeg fik meget ros for det, og det er spot on, som jeg husker min lækre mis på 8 kilo. Han var iøvrigt rød og det har gjort, at jeg smelter, når jeg ser en rød kat. Han var meget speciel og kunne kun lide sin mor, så stor var min sorg, da han forsvandt i en alder af 11 år. Fotoet illustrerer, hvor dejlig han var og er netop sort/hvidt. Og det er ikke noget, jeg elles har gjort det i ret meget, men lige dette er jeg vild med, og det hænger også på væggen.

5 thoughts on “Mandagstema: Sort & hvidt

 1. Nu har jeg lige siddet og kommenteret en del på Whitney’s koncert, men der gik koks i afsendelsen.

  Så ser jeg i stedet dette smukke billede af Tutten. Det er som at se vores Miss. Jeg bliver helt blød indeni.
  Vores næste kat skal også være rød. Jeg vil ikke lade mig bedåre af andre. En tidligere blogger, Fru Green, havde røde katte, som var så kære.

  Hvor var det trist, at Tutten forsvandt. Det er næsten ubærligt, at man ikke ved, hvad der er hændt.
  Jeg kan godt forstå, at du har dette billede hængende på væggen, Deborah 🙂

  • Som sagt til Donald, så forstår jeg ikke helt, hvorfor der går “ged i” kommentaerne. Du er meget velkommen til at poste omkring Whitney igen, da jeg selvsagt, er interesseret i, hvad du har at sige.

   Tutten var bare den flotteste kat, du kan forestille dig. Jeg har sjældent set noget flottere. Du har ret, det var ubærligt, da han forsvandt, også fordi jeg ikke vidste, hvad der var sket. Jeg ville hellere have fundet ham død. Tak for rosen til foto’et, som jeg er meget glad for.

 2. Blogsoftwaren åd min kommentar, jeg prøver igen:
  Det er et dejligt billede! Jeg tænkte strax at alle de katte, som gik rundt i København og på Frederiksberg i min barndom var sort-hvide eller rettere grå katte med tigerstriber! De var egentlig meget flotte, men som det går med det, der er almindeligt, skønnede vi ikke rigtig på disse halvvilde katte, som man fodrede og som holdt baggårdene fri for mus og rotter.
  At katten på billedet i virkeligheden var rød, gør ikke så meget, den er meget flot og udtryksfuld i hovede og øjne 🙂
  .-= Donald´s blog ..Lysglimt =-.

  • Hm, underligt det med I siger, at jeres kommentarer bliver “slugt” for der er ikke noget i spammappen?? Men anyway. Tak skal du have for hilsen. Det er rigtigt, at mange sikkert ikke påskønner vilde og halvvilde katte. Man som du er inde på, har de jo også en mission. Og du har ret, sådan en helt almindelig stribet gråmis, er meget smuk også, ganske som ham den røde ovenfor 🙂 Han var fantastisk, og jeg er meget glad for, at han blev mig betroet. Skulle jeg have en igen, skulle den netop være grå. Men jeg skal ikke have flere, når Gabo ikke kan mere.

Der er lukket for kommentarer.