Jeg holder vejret…..

Men jeg tror ikke meget på det. At hun retter sig hende Whitney. Tour’en fra helvede, lader til at fortsætte og om ikke ret længe, skulle hun komme til Danmark. Det er hvis hun altså ikke aflyser, som flere andre inden.

Førhen har hendes fraskilte mand fået skylden for ulykkerne, men Whitney har jo i mange, mange år haft alle muligheder for at rette op på det og blive skilt. Det var hun i første omgang alt for længe om, og var helt derude, hvor det meget, meget let kunne have kostet hende livet. Og bare fordi man er kendt er det jo ikke lettere at blive stoffri. Spørgsmålet er om Whitney er det. Jeg er ihvertfald glad for, at jeg ikke er en af dem, der har løst billet til hendes koncert. Som mange andre ønskede jeg hende det så godt, men jeg må indrømme, at jeg ikke tror på det mere. Vi får se, hvordan det går.

0

4 thoughts on “Jeg holder vejret…..

  1. Jeg husker det godt, nu du skriver det. Jeg overvejede også at skulle derind, men der var jo udsolgt på ingen tid. Ham tror jeg til gengæld ikke, der skuffer. Han er genial.

  2. Jeg har billet til hendes koncert, og jeg glæder mig stadig 😉 Som før nævnt lovede jeg mig selv at se ALLE de store, hvis jeg fik muligheden – efter at MJ døde. Muligvis er hun ikke teknisk stærk mere, men jeg tror sceneshowet er flot og selskabet blir’ godt.

    John Mayer aflyste desværre, men jeg har også Prince, Jack Johnson og Stevie Wonder der venter 🙂
    .-= Therese´s blog ..Spring ud =-.

    • Jeg kan sagtens fostå din motivation, og Stevie Wonder ville jeg også HELT vildt gerne se. Er han på vej??Jeg håber selvfølgelig, du får en god oplevelse, og at damen mod forventning tager sig sammen i Kbh. Jeg hørte godt, at John Mayer aflyste. Det var i radioen på min tour rundt i det vestlige Storkøbenhaven, da jeg for vild 🙂

Der er lukket for kommentarer.