Sol og syrener

Det var bare det smukkeste vejr idag. Skulle i stalden, og startede med at vågne for sent. Havde drømt en underlig drøm og tumlede ud af sengen. Fik mig slæbt sammen til at komme afsted og var i stalden lidt i 7 i morges. Det var en travl dag og jeg var godt nok noget træt, da jeg tog hjemover.

Men der var ikke tid til at hvile. Et bad og så afsted Havde lovet at hjælpe en ven med noget computerhalløj. Så det gjorde jeg, og på vejen derover fik jeg fotograferet nogle af de skønne syrener, der er lige nu. Ingen hemmelighed, at jeg elsker dem. Ville faktisk have haft nogen med hjem, men det glemte jeg sådan set.
Håber I har haft en god dag.

2 thoughts on “Sol og syrener

    • Tak skal du have Trine. Man kan næsten dufte dem. Desværre holder de ikke længe, når man tager dem ind, men jeg tror nu alligevel, jeg skal have en buket. Du kan se flere her.

Der er lukket for kommentarer.